Bitcoin (BTC) fortsetter konsolideringsfasen under motstanden

Bitcoin (BTC) fortsetter konsolideringsfasen under motstanden

  • Bitcoin har motstand og støtte på henholdsvis $ 33,700 og $ 29,000.
  • BTC følger en nedadgående motstandslinje.
  • Kortsiktige indikatorer viser noen tegn til en bullish reversering.

Trust Project er et internasjonalt Crypto Bank konsortium av nyhetsorganisasjoner som bygger standarder for åpenhet.

Bitcoin (BTC) -prisen har blitt konsolidert siden den første avvisningen 25. januar.

Retningen til den kortsiktige Bitcoin-trenden er ikke klar, men en sprett mot $ 33 700-området virker som det mest sannsynlige scenariet.

Bitcoin fortsetter ubesluttsomhet

Etter avvisningen 25. januar viste BTC litt styrke i å lage en lysestake med en lang nedre veke og en litt bullish nærhet.

Likevel er vekkene på hver side et tegn på ubesluttsomhet. Dette antyder videre konsolidering før en betydelig bevegelse i en retning.

Tekniske indikatorer er bearish og BTC handler rett under motstandsområdet til 33 700 dollar. Omvendt er det nærmeste støtteområdet $ 29.000.

Nærmer seg motstand

Bitcoin handler sannsynligvis i en parallell synkende kanal, som vanligvis er en korrigerende struktur. For tiden står BTC overfor motstand fra midten av kanalen og en mulig synkende motstandslinje, som er validert flere ganger frem til dette punktet.

BTC må bevege seg over $ 33 200 for å overhale begge motstandene og avgjøre noe.

Tekniske indikatorer blir gradvis bullish, men har ikke bekreftet muligheten for et breakout ennå.

To-timers diagrammet viser tegn på en reversering siden RSI har generert en viss bullish divergens.

Det vil være fornuftig at BTC i det minste merker motstandslinjen en gang til, før de bestemmer seg for et brudd eller sammenbrudd.

Mens den langsiktige tellingen er bearish, og projiserer en nedgang mot $ 28.000, antyder den langsiktige tellingen at det er sannsynlig at et nytt oppadgående trekk er sannsynlig før BTC faller mot målet.

I beste fall vil C-subbølgen (oransje) øke helt til toppen av kanalen til $ 38.000. Det er imidlertid fullt mulig at underbølgen gjør en lavere høyde siden trekket fortsatt er i sin tidlige fase.

En del av bevegelsen som er lettest å se, er den uregelmessige leiligheten fra i går, noe som antyder at BTC ennå ikke er korrigert.

Derfor vil det være fornuftig for BTC å feie gårsdagens nedturer før de potensielt beveger seg høyere igjen. Det er veldig sannsynlig at den nevnte C-underbølgen er en sluttdiagonal.

Konklusjon

Selv om trendens retning ikke er klar, antyder det mest sannsynlige scenariet at Bitcoin vil sprette en gang til før et betydelig fall faller ut.