Cameron Winklevoss om hvorfor Bitcoin og Ethereum er organiske former for penger

Selv om Bitcoin , Ether og andre digitale eiendeler er kjent som former for kryptovaluta, er mange i og utenfor feltet uenige om „valuta“ -delen. Noen kaller disse digitale eiendelene en “butikk av verdi”, og andre refererer bare til dem som verdiløse spekulasjonsbiler.

Gjennom historien har Bitcoin kjempet for å bli anerkjent som pålitelig

Og kampen har vært på mer enn en front. Bitcoin og andre blockchain-protokoller må hele tiden møte spørsmål om hvorvidt teknologien er sunn og sikker før de til og med går inn i ringen for å avgjøre om det er en valuta eller ikke.

Men mange kryptovalutaentusiaster og blockchaineksperter vil betrakte Bitcoin Era kontinuerlig perfekte ytelse i over et tiår som bevis på at den kan fungere som ment som et helt desentralisert finansielt instrument.

Cameron Winklevoss, den bemerkede Bitcoin-milliardæren og medstifteren av Gemini-kryptokursutvekslingen, sier at ikke bare BTC og ETH er nye former for valuta, men de er perfekte eksempler på organisk teknologisk og økonomisk vekst.

“#Bitcoin og Ether er fremvoksende penger. De har ikke blitt tvunget til noen, adopsjonen deres er fredelig og organisk. Fiat-penger er voldelige penger, vedtaket krever alltid makt. ”

I land som nylig har lidd gjennom økonomiske katastrofer og valutakollaps som Tyrkia, Libanon og Venezuela, har innbyggere henvendt seg til Bitcoin akkurat som Cameron Winklevoss forklarte. Etter å ha blitt tvunget til å bruke en blindvei med verdi eller valuta, ble publikum i disse landene til slutt mer tilbøyelige til å vende seg til BTC som en trygg havn.

En samfunnsendring der Bitcoin brukes som et vanlig utvekslingsmiddel, kan fortsatt være år unna. Men institusjoner og regulatorer har begynt å myke opp deres holdning til bruk og spredning av digitale eiendeler. Tilbake i juli fikk saken mot USA mot Harmon de føderale domstolene til å uttale seg viktig om penger. Overdommer Beryl A. Howell uttalte at penger „ofte betyr et byttemiddel, betalingsmåte eller verdioppbevaring. Bitcoin er disse tingene. ”

Fortsatt, hver dag ser vi flere og flere bedrifter henvende seg til Bitcoin og andre blockchain-løsninger. Selv mega-betalingsbehandlingsselskaper som Visa blir stadig mer interessert i å tilby kryptovaluta-tjenester til kunder .

Etter hvert som både det offentlige og den tradisjonelle teknologisektoren blir mer kunnskapsrike om hva blockchain kan gjøre, vil utviklingsarbeidet øke eksponentielt. Og når flere blir komfortable med bruken av kryptovalutaer, vil vi se en jevn økning i bruken av den i dagliglivet, og ytterligere sementere Winklevoss-erklæringen om at krypto er penger.