Prisanalyse 1/4: BTC, ETH, XRP, LTC, DOT, BCH, ADA, BNB, LINK, BSV

Efter dagens skarpe nedadgående bevægelse kunne Bitcoin og altcoins handle i et sidelæns område, da tyre og bjørne kæmper for at kontrollere markedets momentum.

Bitcoin (BTC) -prisen styrtede med omkring $ 3.400 på en time og advarede forhandlere om, at korrektioner under et parabolsk træk sandsynligvis vil være skarpe. Data fra Glassnode viser, at faldet resulterede i afvikling af Bitcoin futures lange positioner til en værdi af omkring 190 millioner dollars på Binance inden for en time, den største til dato.

I en stærk uptrend er korrektionerne hurtige, men kortvarige, fordi investorer, der forventer, at rallyet fortsætter, bruger dips til at købe.

Binance amerikanske administrerende direktør Catherine Coley mener, at Bitcoin kan stige til „$ 75.000 til $ 100.000“ inden udgangen af ​​dette år. I mellemtiden er investor Raoul Paul endnu mere positiv, da han forventer, at Bitcoin vil ramme et sted mellem “$ 400.000 til $ 1.2 millioner” i 2021, hvis tyretendensen fortsætter.

Den enorme bullish fremskrivning i BTC-prisen skyldes stort set den institutionelle vedtagelse af Bitcoin. I et nyligt interview med BBC sagde Galaxy Digital-grundlægger og administrerende direktør Mike Novogratz: „Når institutionerne flytter ind, er der bare ikke meget forsyning […] Der er meget mere end 21 millioner millionærer derude.“

Mens detailhandlerne måske har gået glip af Bitcoins rally, kommer de tilbage med hævn ved at købe altcoins, der er steget til flerårige højder i de sidste par dage. Dette har trukket Bitcoins dominans til under 69%.

Men fortsætter rallyet i Bitcoin og altcoins, eller er det tid til et par dages konsolidering eller korrektion? Lad os analysere diagrammerne over de 10 bedste kryptokurver for at finde ud af det.

BTC/USD

Bitcoins seneste ben af uptrend havde skubbet det relative styrkeindeks (RSI) dybt ind i det overkøbte territorium, hvilket tyder på vanvittigt køb fra de handlende. Normalt efterfølges en sådan fase af en omrystning, og det er, hvad der skete i dag.

BTC/USDT daily chart. Source: TradingView

BTC / USD-paret styrtede ned til en intradag-lav på $ 27.762,34, lige under 38,2% Fibonacci retracement niveau på $ 28.382,75. Dette skarpe fald blev aggressivt købt af tyrerne set fra den lange hale på dagens lysestage.

Hvis tyrerne formår at opretholde prisen over det 20-dages eksponentielle glidende gennemsnit ($ 26.737), vil det antyde, at stemningen forbliver positiv, og tyrerne køber på dips.

Efter den store rækkevidde i dag kan parret dog muligvis gå ind i en konsolideringsperiode i et par dage, inden den næste trending begynder. Parret kan forblive intervalbundet mellem $ 34.786,04 og $ 26.000.

I modsætning til denne antagelse, hvis prisen bryder under 20-dages EMA, vil det antyde, at handlende skynder sig til udgangen, og det kan trække parret til det 50-dages enkle glidende gennemsnit på $ 21.578.

ETH/USD

Ether (ETH) overgik let overheadmotstanden fra $ 800 til $ 840,93 den 3. januar, hvilket viser aggressivt køb af tyre. Momentum fortsatte i dag, og det største altcoin nåede en intradag høj på $ 1.156.456.

ETH/USDT daily chart. Source: TradingView

Hvis tyrerne kan opretholde prisen over $ 1.000, vil det øge udsigterne til et rally til $ 1.260 og derefter til det helt høje niveau på $ 1.420.

De lange øvre og nedre skygger på dagens lysestage antyder imidlertid, at der bookes fortjeneste på højere niveauer og akkumulering på lavere niveauer. Efter det store sortiment i dag kan ETH / USD-paret konsolideres inden for et stramt interval i et par dage, inden det næste trendende træk startes.

Hvis prisen ikke falder under $ 840,93, vil det antyde, at forhandlere ikke lukker deres positioner. I et sådant tilfælde kan tyre forsøge at genoptage opadgående tendens. Denne positive opfattelse ugyldiggøres, hvis parret bryder under 20-dages EMA ($ 731).

XRP/USD

XRP konsolideres i øjeblikket i en nedadgående tendens. Efter et kraftigt fald, hvis prisen ikke rebound, antyder det en mangel på haster blandt de handlende at købe. En konsolidering nær support øger risikoen for sammenbrud.

XRP/USDT daily chart. Source: TradingView

Den tilbagegående 20-dages EMA (0,332 $) og RSI nær det overkøbte område antyder, at den mindste modstands vej er nedad.

Hvis bjørne synker prisen under $ 0.169 support, kan XRP / USD-parret genoptage nedturen mod det næste mål på $ 0,10.

I modsætning til denne antagelse vil det, hvis konsolideringen løser sig opad, og parret stiger over 20-dages EMA, at salget er opbrugt, og en lettelse kan være i gang.

LTC/USD

Litecoin (LTC) hoppede af $ 124.1278 support den 2. januar og genoptog optrenden. Altcoin steg over det første mål på $ 160 og ramte en intradag høj på $ 173,3312 i dag, hvor det var vidne til fortjeneste booking.

LTC/USDT daily chart. Source: TradingView

Det positive er dog, at tyrerne aggressivt købte dipen til $ 140, hvilket antyder, at stemningen forbliver positiv. De stigende glidende gennemsnit og RSI tæt på det overkøbte område antyder, at tyre har kontrol.

Efter den store rækkevidde i dag kan volatiliteten trække sig sammen, og LTC / USD-paret kan konsolideres inden for et stramt interval de næste par dage.

Hvis tyre kan skubbe prisen over $ 173,3312, kan parret rally til $ 184,7940. Det første tegn på svaghed vil være en pause under 20-dages EMA ($ 122,96).

DOT/USD

Polkadot (DOT) genoptog opadgående tendens, da den brød over $ 9,50 til $ 9,89 overhead modstand den 3. januar, men rallyet ramte en vejspærring over $ 10,50, hvorfra prisen vendte om i dag.

DOT/USDT daily chart. Source: TradingView

Hvis handlende køber dip til 38,2% Fibonacci retracement niveau på $ 8.4507, vil det indikere styrke. Tyrerne vil derefter forsøge at genoptage uptrend. Hvis de kan skubbe prisen over $ 9,50, vil der være en gentest på $ 10,5169 på kortene.

Tværtimod, hvis bjørnene synker prisen under $ 8.4507 support, kan korrektionen strække sig til 50% retracement niveau på $ 7.8125. En pause under denne støtte vil antyde, at momentumet er svækket.

BCH/USD

Bitcoin Cash (BCH) hoppede af den 20-dages EMA (340,94 $) den 2. januar og steg over 370 $ overheadmotstanden den 3. januar. Det åbnede portene for en demonstration til $ 497 til $ 515,35 modstandszone.

BCH/USD daily chart. Source: TradingView

Imidlertid bogførte forhandlere aggressivt overskud på højere niveauer i dag, hvilket har trukket prisen tilbage mod breakout-niveauet på $ 370.

De stigende glidende gennemsnit og RSI i det positive område antyder, at tyrene har overhånden. Hvis BCH / USD-paret springer tilbage fra denne support, kan tyre igen forsøge at skubbe prisen til $ 515,35.

Denne positive opfattelse bliver ugyldiggjort, hvis bjørnene synker og opretholder prisen under $ 353. Et sådant skridt vil antyde, at markederne har afvist de højere niveauer, og det kan føre til en rækkevidde.

ADA/USD

Cardano (ADA) vendte sig tilbage fra den 20-dages EMA ($ 0,173) den 2. januar og genoptog den opadgående tendens den 3. januar, da den brød over $ 0,1966315. I dag steg altcoin til en intradag høj på $ 0.2399022, men tyre kunne ikke opretholde de højere niveauer.

ADA/USDT daily chart. Source: TradingView

Doji-lysestage-mønsteret i dag antyder ubeslutsomhed blandt tyre og bjørne. Mens bjørnen sælger på højere niveauer, køber tyrerne fortsat på dips.

Efter den store rækkevidde i dag kunne volatiliteten aftage i de næste par dage, da tyre og bjørne kæmper for overherredømme.

De stigende glidende gennemsnit og RSI tæt på den overkøbte zone tyder på fordel for tyre. ADA / USD-paret kan genoptage sit op-træk, hvis tyrerne kan opretholde prisen over $ 0,21.

En pause under 20-dages EMA vil være det første tegn på svaghed, og korrektionen kan blive dybere, hvis 50-dages SMA ($ 0,155) understøtter revner.

BNB/USD

Binance Coin (BNB) faldt skarpt fra niveauet $ 43,2029 i dag, hvilket antyder fortjeneste booking på højere niveauer. De stigende glidende gennemsnit og RSI i den positive zone antyder imidlertid, at tendensen forbliver op.

BNB/USDT daily chart. Source: TradingView

Hvis prisen vender tilbage fra 20-dages EMA ($ 35), vil det antyde, at forhandlere fortsætter med at akkumulere på dips. Tyrerne vil derefter forsøge at genoptage uptrend og drive prisen til målmålet på $ 50.

I modsætning til denne antagelse, hvis bjørnene synker og opretholder prisen under 20-dages EMA, vil det antyde, at momentumet er svækket, og forhandlere ikke køber på dips. Det kunne trække prisen ned til $ 32 og resultere i et par dage med rækkevidde-handling.

LINK/USD

Chainlink (LINK) brød over den nedadgående kanal og den overliggende modstand på $ 13,28 den 3. januar. Dette åbnede dørene for et rally til $ 16,39, og altcoin ramte en intradag høj på $ 15,644 i dag.

LINK/USDT daily chart. Source: TradingView

Den lange væge på dagens lysestage viser imidlertid, at handlende aggressivt bogførte overskud på højere niveauer, men det positive tegn er, at LINK / USD-parret fandt købstøtte nær 20-dages EMA ($ 12,36).

Hvis prisen opretholder over $ 13,28, vil tyre igen forsøge at skubbe prisen til $ 16,39 og derefter til $ 20,1111. Omvendt, hvis prisen glider under glidende gennemsnit, kan parret falde til $ 11,29 og derefter til $ 10.

BSV/USD

Den lange væge på dagens lysestage antyder, at tyrerne undlod at opretholde Bitcoin SV (BSV) over $ 181 overheadmodstand, da bjørnene forsvarede dette niveau aggressivt.

BSV/USD daily chart. Source: TradingView

Prisen er i øjeblikket faldet under de glidende gennemsnit. Hvis bjørnene synker prisen under $ 160, kan BSV / USD-parret falde til supporten i intervallet til $ 146.

Omvendt, hvis prisen vender tilbage fra de nuværende niveauer og stiger over $ 175, vil tyrerne gøre endnu et forsøg på at drive parret over $ 181. Hvis de lykkes, er et rally til $ 215 muligt.

De flade glidende gennemsnit og RSI lige under midtpunktet signaliserer imidlertid ikke en fordel hverken for tyre eller bjørne.